Od 1. února 2010 do 30. června 2012 byl realizován grantový projekt v rámci OP VK s názvem „Zdokonalovací odborné kurzy“ reg. č. CZ.1.07/1.3.13/02.0027 , který byl zaměřen na další vzdělávání pracovníků středních škol se zaměřením na potravinářské obory v Olomouckém kraji.
V rámci tohoto projektu byly uspořádány tře typy vzdělávacích akcí:
- Kurzy pro cukráře
A1_1 | 9.-10. 4. 2010 | Pavlína Berzsiová | Restaurační moučníky |
A1_2 | 14.-15. 5. 2010 | Pavlína Berzsiová | Minidezerty |
A1_3 | 28.-29. 5. 2010 | Věra Slezáková | Modelování z karamelu |
A1_4 | 24.-25. 9. 2010 | Věra Slezáková | Modelování z čokolády |
- Kurzy pro obor kuchař-číšník
A2_1 | 5.-6. 11. 2010 | Martin Slezák | Sýry, mísy, leštění |
A2_2 | 18.-19. 2. 2011 | Jan Gavenda | Somelier |
A2_3 | 20.-21. 5. 2011 | Ing. Jiří Guzdek | Regionální kuchyně |
A2_4 | 23.-24. 9. 2011 | Jan Gavenda | Barman a barista |
A2_5 | 2.-3. 12. 2011 | Martin Slezák | Sestavování menu |
A2_6 | 22.-23. 6. 2012 | Martin Slezák | Grilované pokrmy. Fusion |
- Odborné jazykové kurzy
Celkové náklady projektu byly 2 586 797.- Kč.
Vedoucí projektu byla PhDr. Silvie Pernicová
Koordinátorem Mgr. Jiří Krutil