Kurzy zaměřené na obor kuchař-číšník

Odborné zdokonalovací kurzy pro obor kuchař-číšník, které budou realizovány v rámci grantového projektu „Zdokonalovací odborné kurzy II“ pro pracovníky škol a školských zařízení Olomouckého kraje jsou plně hrazeny z prostředků ESF a rozpočtu ČR. Uskuteční se během roku 2011 v odborných učebnách a pracovištích SOŠ gastronomie a potravinářství v Jeseníku vždy v pátek a sobotu. Na tomto místě budete mít postupně k dispozici kompletní informace o termínu pořádání, lektorovi a obsahu kurzu. Nejpozději měsíc před termínem konání bude pro zájemce ke stažení závazná přihláška.

Pro obor kuchař-číšník jsou připravovány následující kurzy:

11. a 12. březena Škola chutí a kombinací M. Slezák Škola chuti zpráva

15. a 16. duben Moderní pojetí studené kuchyně M.Slezák Škola chuti zpráva

6. a 7. května Příprava steaků a bifteků Václav Frič Prakul zpráva

24. a 25. 6 Základy carvingu zeleniny a ovoce L. Procházka zpráva

4. – 6. 11. Odborná exkurze Salzburg zpráva z exkurze

11. a 12. 11. Zpracování a zajímavé pokrmy z ryb D. Navrátil Prakul zpráva

27.-28. 4. 12 Ryby českých řek a rybníků D.Narátil Prakul přihláška

Invastice do rozvoje vzdělání