Kurzy pro kuchaře s číšníky

Druhá vzdělávací aktivita projektu bude realizována ve školní kuchyni SOŠ gastronomie a potravinářství v Jeseníku. Předpokládaný počet účastníků je 14 osob. Předkládáme časový harmonogram jednotlivých kurzů s přehledem témat a jmen lektorů. Na začátku měsíce záři bude zahájen příjem přihlášek, jejichž formuláře budou postupně k dispozici na těchto webových stránkách projektu.

5. a 6. 11. 2010 Martin Slezák Sýry a mísy zpráva z kurzu

18. a 19. 2. 2011 Jan Gavenda Someliérský kurz zpráva č. 2

20. a 21. 5. 2011 Jiří Guzdek Regionální kuchyně zpráva

23. a 24. 9. 2011 Jan Gavenda Barman a barista zpráva

2. a 3. 12. 2011 Martin Slezák Sestavování menu zpráva

20. – 22. 4. 2012 Odborná exkurze – veletrh Biostyl zpráva

22. a 23. 6. 2012 Martin Slezák Grilované pokrmy a fusion přihláška

Invastice do rozvoje vzdělání