1. Běžné pekařské výrobky

Sadu zpracovala Jaroslava Pavlovičová

 

Pro stažení klikněte na název vzdělávacího materiálu.

 Bageta

V2-PAC-01

 Italská bulka  

V2-PAC-02

 Hamburger  

V2-PAC-03

 Rohlíky   

V2-PAC-04

 Anglický rohlík 

V2-PAC-05

 Kostka salámovosýrová

V2-PAC-06

 Pletýnka

V2-PAC-07

 Celozrnný rohlík

V2-PAC-08

 Škvarková placka

V2-PAC-09

 Škvarkový kornout

V2-PAC-10

 Bulka malá   

V2-PAC-11

 Vánočka

V2-PAC-12

Loupáček

V2-PAC-13

Tvarohový loupák

V2-PAC-14

Loupáček s drobenkou

V2-PAC-15

Makový hřeben

V2-PAC-16

Koláč tvarohový

V2-PAC-17

Koláček malý

V2-PAC-18

Marmeládový šáteček

V2-PAC-19

Honzova buchta

V2-PAC-20

Plundra tvarohová

V2-PAC-21

Makový závin

V2-PAC-22

Loupáček čokoládový

V2-PAC-23

Cereál lupikorn s nivou

V2-PAC-24

Cereální koláč 

V2-PAC-25

Fit kostka

V2-PAC-26

Makovky

V2-PAC-27

Frgál

V2-PAC-28

Chléb

V2-PAC-29

Škvarkový chléb

V2-PAC-30

Grahamové pečivo

V2-PAC-31

Cereální bagetka

V2-PAC-32


Invastice do rozvoje vzdělání