3. Základy gastronomie

Sadu zpracovaly Pavla Baránková (1.-16.) a Karla Pavlíčková (16.-32.)

 Pro stažení klikněte na název vzdělávacího materiálu. 

 Co je káva?

V2-BaPa-01

 Espresso

V2-BaPa-02

 Historie pěstování kávy

V2-BaPa-03

 Příprava espressa

V2-BaPa-04

 Příprava cappuccina

V2-BaPa-05

 Sestavování JL, NL a menu

V2-BaPa-06

 Sestavování menu

V2-BaPa-07

 Pravidla pro sestavování menu

V2-BaPa-08

 Samostatná odborná práce I.

V2-BaPa-09

 Samostatná odborná práce II.

V2-BaPa-10

 Samostatná odborná práce III.

V2-BaPa-11

 Samostatná odborná práce IV.

V2-BaPa-12

 Míchané nápoje I.

V2-BaPa-13

 Míchané nápoje II.

V2-BaPa-14

 Základní rozdělení kávy

V2-BaPa-15

 Osobní a provozní hygiena v odbytovém středisku

V2-BaPa-16

 Pařížský salát

V2-BaPa-17

 Vlašský salát

V2-BaPa-18

 Kuřecí salát

V2-BaPa-19

 Tatranský

V2-BaPa-20

 Kuřecí roláda

V2-BaPa-21

 Výrobky studené kuchyně

V2-BaPa-22

 Hovězí guláš

V2-BaPa-23

 Svíčková na smetaně

V2-BaPa-24

 Základy úpravy polévek

V2-BaPa-25

 Předběžná úprava potravin

V2-BaPa-26

 Základní tepelné úpravy

V2-BaPa-27

 Vepřové v kuchyni

V2-BaPa-28

 Přílohy

V2-BaPa-29

 Štěpánská hovězí pečeně

V2-BaPa-30

 Moučné pokrmy

V2-BaPa-31

 Základní omáčky

V2-BaPa-32


Invastice do rozvoje vzdělání