1. Jednoduchá obsluha – vyšší forma

 Sadu zpracoval Mgr. Ladislav Oškera

  Pro stažení klikněte na název vzdělávacího materiálu.

  

 Rozdělení inventáře

V2-OS -01

 Textilní inventář

V2-OS -02

 Kovový inventář

V2-OS -03

 Pomocný inventář

V2-OS -04

 Porcelánový inventář

V2-OS -05

 Zařízení stoly – židle

V2-OS -06

 Základní pravidla servisu nápojů

V2-OS -07

 Klasifikace přírodních vín

V2-OS-08

 Druhy vináren a jejich sortiment

V2-OS -09

 Vinárenský nápojový lístek, pravidla obsluhy ve vinárně

V2-OS -10

 Bílé víno – charakteristika, servis

V2-OS -11

 Červené víno – charakteristika, servis

V2-OS -12

 Šumivé víno – charakteristika, servis

V2-OS -13

 Aperetivy

V2-OS -14

Servis kávy a digestivu 

V2-OS -15

 Lihoviny 

V2-OS -16

 Flambování palačinek, základní pravidla

V2-OS -17

 Flambování ovoce a masa 

V2-OS -18

 Servírování a dochucování polévek

V2-OS -19

 Dochucování tatarského bifteku

V2-OS -20

 Snídaně

V2-OS -21

 Cizinecké snídaně 

V2-OS -22

 Snídaňový jídelní lístek, způsoby prodeje 

V2-OS -23

 Servis snídaňových pokrmů a nápojů 

V2-OS -24

 Příprava snídaňového stolu a nabídkové stoly 

V2-OS -25

 Odborné pojmy

V2-OS -26

 Servis studených předkrmů 

V2-OS -27

 Speciální studené předkrmy 

V2-OS -28

 Servis teplých i speciálních předkrmů

V2-OS -29

 Servis hlavních chodů (vyšší forma obsluhy) 

V2-OS -30

 Servis dezertů 

V2-OS -31

 Servis ovoce 

V2-OS -32


Invastice do rozvoje vzdělání