1. Suroviny pro cukrářskou výrobu

Sadu zpracovala Mgr. Jana Krhánková

Pro stažení klikněte na název vzdělávacího materiálu případně na přílohu.

 Charakteristika mléka, složení, kvalita

V2-KRH-01

  pracovní list
 Ošetření mléka

V2-KRH-02

  pracovní list
 Konzervace méka

V2-KRH-03

  pracovní list
 Mléko – tržní druhy

V2-KRH-04

 pracovní list 
Smetana – výroba, druhy, skladování 

V2-KRH-05

 pracovní list
Smetana – vlastnosti, konzervace 

V2-KRH-06

 pracovní list 
Tvaroh 

V2-KRH-07

 pracovní list 
Sýry 

V2-KRH-08

 pracovní list 
Fermentované mléčné výrobky 

V2-KRH-09

 pracovní list 
Využití mléčných výrobků v CV 

V2-KRH-10

 pracovní list 
Význam ovoce ve výživě 

V2-KRH-11

 
Jádrové ovoce 

V2-KRH-12

 
Peckové ovoce 

V2-KRH-13

 
Bobulové ovoce 

V2-KRH-14

 
Ovoce tropiského a subtropického pásma 

V2-KRH-15

 
Ovoce skořápkové a ovoce s vlastnostmi zeleniny 

V2-KRH-16

 
Konzervace ovoce 

V2-KRH-17

 
Ovocné výrobky I 

V2-KRH-18

 
Ovocné výrobky II 

V2-KRH-19

 
Ovocné výrobky III 

V2-KRH-20

 
Využití ovoce a ovocných výrobků v CV 

V2-KRH-21

 
Jádroviny I 

V2-KRH-22

 
Jádroviny II

V2-KRH-23

 
 Olejniny

V2-KRH-24

 
Složení jádrovin, jejich úloha ve výživě 

V2-KRH-25

 
Úprava jádrovin 

V2-KRH-26

 
Použití jádrovin v CV 

V2-KRH-27

 
Káva 

V2-KRH-28

 
Čaj 

V2-KRH-29

 
Koření I 

V2-KRH-30

 
Koření II 

V2-KRH-31

 
Aromata 

V2-KRH-32

 

Invastice do rozvoje vzdělání